VI. rész: Karácsonyi Csináld magad DIY
2016. december 23. írta: Dekorésön Staff

VI. rész: Karácsonyi Csináld magad DIY

Már hat nap eltelt azóta, hogy elindítottuk Karácsonyi DIY cikksorozatunkat, ami kétség kívül azt jelenti, hogy a maival együtt két napunk és két cikkünk van Karácsonyig! Mi már nagyon-nagyon várjuk!
Eddig szó esett ünnepi asztali díszítésről, megmutattuk hogyan készíthettek hangulatos mécsestartót, alternatív karácsonyfa készítésére kaphattatok receptet és gondoltunk arra az esetre is, ha tanácstalanok lennétek és egy stíl last minute ajándékot is megosztottunk veletek. 

 

Ebben a részben egy vicces, kedves és aprócska díszítőelem elkészítését sajátíthatod el, amit úgy használsz és oda raksz, ahova csak szeretnél! 

 

Ha már a bordugók elfogytak, és szép ajándékot készítettél belőlük, itt az idő, hogy felhasználd a söröskupakokat is. Ezeket a pici hóemberkéket bárhova rakhatod: karácsonyfára, falra, ajándékra díszként. Csak a kreativitásod szabhat határt!

Mire van szükségem az elkészítéshez?

  • söröskupak
  • acryl festék
  • ragasztó
  • szalag
  • olló
  • opcionális díszek, pl. gomb, kötél

Hogyan készítsem el?

Első lépésként fessük hóemberszínűre a kupakok belsejét. Mennyiségtől függően ezzel el lehet játszani egy ideig de a festésnél az aprólékosság és a türelem a fontos. Várjunk míg a festék megszárad, csak utána dolgozzunk tovább!

Második lépésként ragasszunk össze hármat egy szalagra. Itt nyugodtan a kupakokat is összetapaszthatjátok, hogy stabilabb legyen a hóemberkétek. A fázis végén a szalagot úgy ragaszd vissza, hogy hurkot képezzen, így fognak majd együtt lógni. Haha.

Harmadik lépésként próbáljuk meg a szemeket és az orrokat szépen felfesteni. Ha ezzel is megvagytok, negyedik lépésként már csak annyi a dolgotok, hogy sálat köttök hóemberkéitekre, amit egy gombbal fel is díszíthettek.

A karácsonyi DIY csináld magad sorozat további részei:

 

 

Ha pedig tetszik, amit csinálunk kövess minket a Dekorésön Facebook oldalán vagy nézz körbe a Blogon! :)

 

 

via oneartsymama

A bejegyzés trackback címe:

https://dekoreson.blog.hu/api/trackback/id/tr2412067937

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása