II. rész: Karácsonyi Csináld Magad DIY
2016. december 19. írta: Dekorésön Staff

II. rész: Karácsonyi Csináld Magad DIY

 

Nahát, eltelt még 1 nap így itt a következő DIY (csináld magad) tipp Karácsonyra. A tegnapi 5letben az asztal feldobására kaptatok egy szép dekorációt ezt: itt éred el! De ha már az asztal megvan, akkor jöhet a polc és az ablak. Na jó, az asztalon is nagyon szépen fog festeni, ha oda akarod tenni! ;)

2016-12-19.png

A Karácsonyt persze neked nem kell egy üvegbe zsúfolva töltened, viszont Te beletudod varázsolni az ünnepi hangulatot és tárgyakat egy üres befőttes üvegbe. Persze, persze. Tudjuk mire gondolsz. Az *keában és a K*kában simán veszel egyet. Lehet már vettél is. De melyik a jobb? Egy bolti mécsestartó vagy egy olyan amit Te csináltál saját kezűleg. Plusz az ünnepekkor sokat vagy együtt a rokonokkal és sokat kell beszélgetni. Így egy kínos csöndet is megtudsz törni, azzal, hogy elmeséled, hogy ezt Te és hogyan csináltad. ;)

A videónak és a mesés ötletnek köszönet Aira Tran-nak.

Nos, hogy tetszik? Reméljük meghoztuk hozzá a kedved ahhoz, hogy meg is csináld!

Ha szeretnéd megcsinálni, akkor a mintát ITT tudod letölteni. Ezt nyomtasd ki és tedd bele egy befőttes üvegbe ahogy a videón láttad és rajzold körbe. Ha nem akarsz vagy nem tudsz a nyomtatással bíbelődni, akkor pedig szabad kézzel rajzold meg nyugodtan. Hidd el nem nehéz. :)

A karácsonyi DIY csináld magad sorozat további részei:

Ha pedig tetszik amit csinálunk kövess minket a Dekorésön Facebook oldalán vagy nézz körbe a Blogon! :)

 

via Aria Tran

A bejegyzés trackback címe:

https://dekoreson.blog.hu/api/trackback/id/tr9212057211

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása