I. rész: Karácsonyi Csináld Magad DIY
2016. december 18. írta: Dekorésön Staff

I. rész: Karácsonyi Csináld Magad DIY

Minden napra 1 DIY tipp, így lesz 7 Dekorésön tipped 24-ére!

 

Igen, jól olvastad ez az első rész, merthogy 7 részes lesz. Miért 7 részes? Azért, mert a mai napot is beleszámítva már csak 7 nap van Karácsonyig. Húúúú! Megvan már az ünnepi hangulatod? Ha még nincs és keresed a fílinget, hogy kellemes legyen a Karácsony, akkor ami 007 részes cikksorozatunk biztosan közelebb hoz téged a meghitt hangulathoz. Ha befejeztük ezt a cikket, eljárunk egy hótáncot minden Dekorésön olvasó kedvéért, csakhogy még szebb legyen az ünnep. 

2016-12-18.png

Az első rész igazából December 24-én lesz aktuális, hiszen egy szalvétahajtogatós videóval készültünk most nektek a Handimania jóvoltából. A Karácsony maga a Dekorésön kánaán, minden a dekorálásról szól. Az ajándék csomagolás/díszítéssel kezdve egészen a Karácsonyfa felöltöztetéséig. Így tehát az ünnepi asztal sem maradhat ki a csinosítás alól. Így tehát Te sem maradhatsz ki abból, hogy asztalt is dekoráld! ;)

 

Direkt egy 1szerű és nagyszerű kis dekorációt választottunk nektek amit bárki megtud csinálni. Ha nincs otthon ilyen ruhaszalvétád akkor se aggódj, mert ezt akár papírszalvétából is megtudod csinálni, csak figyelj jobban a hajtásokra! Még ha nem is vagy nagy dekoráció fanatikus, egy ilyen azért téged is örömmel fogadna az ünnepi asztalon. Lepd meg vele a családod, hiszen egy 5 perces munkával, nekik is feltudod dobni az ünnepi hangulatukat! :)

Reméljük meghoztuk a kedved ehhez és meg is csinálod! :)

Ha pedig mégse, akkor nézz vissza holnap, hiszen mindennap Karácsonyig kaptok 1 egyszerű DIY (csináld magad) 5letet. Ha pedig megcsinálod akkor várjuk a képeket! ;)

További tartalomért nézz körbe a Blogban vagy kövess a Dekorésön Facebook oldalán, hogy ne maradj le semmiről! ; )

 

A karácsonyi DIY csináld magad sorozat további részei:

 

via Hendimania YT

A bejegyzés trackback címe:

https://dekoreson.blog.hu/api/trackback/id/tr9012055525

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása