Szivárvány falu, amihez az indonéz kormány adta a pénzt a dekorésönre!
2017. május 17. írta: Dekorésön Staff

Szivárvány falu, amihez az indonéz kormány adta a pénzt a dekorésönre!

Az állami támogatásokat sok mindenre költik itthon és külföldön is. Nos, ezúttal szerintünk a lehető legjobb ötletre használták fel a 22,467 dollárt. (kb. 6 millió forint)

 

Ez a kis falu Kampung Pelangi eddig is a turizmusból élt (már amennyire sikerült nekik) és hát ezután is ebből fog. Az indonéz kormány lefestetett 232 darab házat. A ház szó kicsit túlzás, mi ezt inkább vályognak neveznénk, de már most több utazási iroda ajánlatai, és programjai között szerepel a kis falu meglátogatása. Örülünk egy ilyen, társadalmi helyzetet javító dekorésönnek. Így tovább!

 

Image credits: anomharyaarieprakhman

Image credits: arieprakhman

Image credits: isnaininurul51

Image credits: kingkin.kin

Image credits: jalidin

Image credits: riza_fe

Image credits: nicolas_ertaf

Image credits: isnaininurul51

Image credits: mzndoe

Image credits: amilantih

Image credits: anakhitssemarang

 

Ha tetszett ez a kis összeállítás akkor kövess minket Facebookon, vagy ha még több érdekes Dekorésön cikkre vágysz akkor nézz körbe a Blogon!

A bejegyzés trackback címe:

https://dekoreson.blog.hu/api/trackback/id/tr5912511247

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása