1 év kemény munka= A legjobb saját kezűleg készített bár
2017. április 30. írta: Dekorésön Staff

1 év kemény munka= A legjobb saját kezűleg készített bár

Sokan szeretjük azt, amikor valamit mi csinálunk meg saját kezűleg. Az ilyen dolgokhoz jobban kötődünk, hiszen rengeteg munkát öltünk bele mi magunk. Ez általában egy kisebb tárgy. De ez az ember egy elég nagy dologba vágott bele. Egyedül!

Igen, ez a fickó arra vállalkozott, hogy saját maga dekorál ki egy bárt. De mivel ez a saját bárja, így megértjük döntését. Hiszen van annál jobb, mikor kitöltesz egy pohár sört, leülsz, és gyönyörködsz a munkádban? Ő is így tett, és örülünk, hogy így döntött, mert abban hiszünk, hogy sokkal jobb lett, mintha csak egy csapat építőmunkásra bízta volna a melót. Mindent ő csinált rajta, egyedül. Senki sem segített neki. Úgyhogy most gyönyörködjünk a munkájában! :)

 

Ha tetszett ez a kis összeállítás akkor kövess minket Facebookon, vagy ha még több érdekes Dekorésön cikkre vágysz akkor nézz körbe a Blogon!

via

A bejegyzés trackback címe:

https://dekoreson.blog.hu/api/trackback/id/tr6912469115

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása