May the 4th! Itt a Star Wars nap, így megmutatjuk a legjobb dekorésön lámpákat!
2017. május 04. írta: Dekorésön Staff

May the 4th! Itt a Star Wars nap, így megmutatjuk a legjobb dekorésön lámpákat!

Ha valaki nem tudná, Május 4-e a Csillagok háborúja napja, ami egy szóviccből ered. Ha magyar szinkronnal nézted te is, akkor ezt hallottad: Az erő legyen veled! De angolul így hangzott: May the force be with you! Ez kétértelmű lehet így kiejtve mert magyarosítva az is lehet, hogy: Május negyedike legyen veled! Ez a Star Wars nap rövid eredete.

 

Egy skandináv fickó pedig, saját maga készített lámpákat erre a jeles alkalomra. A képeken svéd nyelven van írva a termékek neve és a leírás, ezeket nem is bolygattuk, hiszen ezt a cikket valószínűleg nagy Csillagok háborúja rajongók olvassák, így egyből rájönnek kit ábrázolnak a lámpák. :)

Apropó. Szeretnél saját Halálcsillagot? Ide kattintva tudsz szerezni egyet tőlünk! ;)

 

 

Ha tetszett ez a kis összeállítás akkor kövess minket Facebookon, vagy ha még több érdekes Dekorésön cikkre vágysz akkor nézz körbe a Blogon!

via

A bejegyzés trackback címe:

https://dekoreson.blog.hu/api/trackback/id/tr3512481383

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása