Az év dekorációs ötlete: Egy fickó óriásokat rejtett el Koppenhágában!
2017. április 28. írta: Dekorésön Staff

Az év dekorációs ötlete: Egy fickó óriásokat rejtett el Koppenhágában!

Te is feltetted magadban a kérdést, hogy óriásokat miként lehet elrejteni, ha ilyen nagyok? Igen mi is. Hiába nagy város Koppenhága, ott is mint a magyar fővárosban, sok "erdő" van két betondzsungel között. Mint például a Határ útnál lévő erdő a József Attila lakótelepen, vagy gondoljunk csak a Normafára.

 

Nos, Thomas Dambo is ezeket a helyeket használta ki arra, hogy óriásokat rejtsen el. Egészen pontosan olyan óriásokat, amik fából készültek. De nem akármilyenből. Csak és kizárólag olyan faanyagot használt, ami már eredeti gazdájának "használhatatlan". Tehát mondhatjuk, hogy újra hasznosította őket. 3 évébe telt mire az összeset elkészítette. Szám szerint 25 darab óriást rejtett el, amelyek jelen pillanatban is Dánia területein bujkálnak, ebből a legtöbb, egészen pontosan 6 égimeszelő Koppenhágában talált menedéket.

Mi a legjobb az egészben?

 

Az, hogy mivel ugyebár erdőkben bújtak el ezek a barátságos óriások, mindegyikhez tartozik egy-egy "kincses térkép", hogy megtudd találni őket. Természetesen mindegyik kapott saját nevet. Be is mutatunk Nektek párat! Nekünk lett egy újabb pont a bakancslistánkon! 

"Kicsi" Tilde

Oscar a híd alatt bújt el :)

Hegytető Trine

Alvó Louis

Teddy barát

Ha útközben eltévedsz, de már közel vagy, akkor a művész egy kis verssel segít!

Íme a rengeteg fa, amit Thomas újrahasznosított

Rengetegen keresik az óriásokat, köztük gyerekek is

Itt a térkép, hogy megtaláld őket ha arra jársz :)

 

Ha tetszett ez a kis összeállítás akkor kövess minket Facebookon, vagy ha még több érdekes Dekorésön cikkre vágysz akkor nézz körbe a Blogon!

A bejegyzés trackback címe:

https://dekoreson.blog.hu/api/trackback/id/tr6312464465

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása