20 ember 3 év munkája és kész Kína egyik új látványossága, egy óriás oroszlán!
2017. május 22. írta: Dekorésön Staff

20 ember 3 év munkája és kész Kína egyik új látványossága, egy óriás oroszlán!

Minden ország igyekszik évről-évre elkápráztatni valami új dologgal a turistáit. Ezek legtöbbször valamilyen szórakoztató, érdekes dolog, vagy egy látványosság. Nos, utóbbi történt most is.

 

Kínában az oroszlán is tiszteletbeli állat, így a majom és a sárkány helyett most az állatok királyára esett a választásuk. Egy óriás farönköt szemeltek ki alapanyagban és elkezdődött a faragás, ami közel 3 évig tartott. Így kaptuk meg az óriási állatot, ami 14,5 méter hosszú, 5 méter magas és 4 méter széles. Szerencsére a képeken ott áll egy úriember, aki mutatja az arányokat.

Ha tetszett ez a kis összeállítás akkor kövess minket Facebookon, vagy ha még több érdekes Dekorésön cikkre vágysz akkor nézz körbe a Blogon!

via

A bejegyzés trackback címe:

https://dekoreson.blog.hu/api/trackback/id/tr2212532153

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása