Az újrahasznosított fa királynője! Megmenti a fákat, és még dekorésönt is csinál belőlük!
2017. április 10. írta: Dekorésön Staff

Az újrahasznosított fa királynője! Megmenti a fákat, és még dekorésönt is csinál belőlük!

Egy olaszországi festő Martina Billi kész művész. Igaz még tanul egy képzőművészeti akadémián, de ezt az ötletet sehol sem tanítják!

 

Földünk megmentését mindenkinek a szívén kellene viselnie, hiszen ha mi még élvezhetjük a zöldellő tavaszt, addig lehet dédunokáink már nem, ha így folytatjuk. Martina is szeretett volna tenni egy lépést. Kidobásra váró, használatlan (használhatatlan), fadarabokból művészi dekorésönt csinál, tollal és festékkel.

Célja egyrészt, hogyha már ezeket a fákat kivágták valamilyen célból, akkor használják is fel valamire, ne a kukába végezze. Leginkább az állati világ ami őt megihleti és szeretne egy párbeszédet kialakítani a néző és a festmény között. Na ez a művészet!

Ezekből pedig lehet fali dekorésön, padló, asztal lap. A többi már a Te képzelőerődre van bízva!

 

 

Óriás teknős

Iguána

Krokodil

Az állatok királya az: Oroszlán!

Itt egy medvecsalád készül

Kutya

Bébi fóka

Hiéna

Majom

Ha tetszett ez a kis összeállítás akkor kövess minket Facebookon, vagy ha még több érdekes Dekorésön cikkre vágysz akkor nézz körbe a Blogon!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dekoreson.blog.hu/api/trackback/id/tr9512414221

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása