Valaki virágokkal dekorálta ki New York utcáit! De miért?
2017. május 10. írta: Dekorésön Staff

Valaki virágokkal dekorálta ki New York utcáit! De miért?

Itt a tavasz, dagad a... virágcsokor! Így, ahogy közeledünk a nyár felé nyílnak a virágok, lomboznak a fák, csicseregnek a madarak. Ez mind jó érzés nekünk, szebb lesz tőlük a napunk. Egy fickó is pont így gondolta a tengerentúlon.

 

Lewis Miller virág dízájner azt találta ki, hogy feldobja a new yorki lakosok mindennapjait. Véletlenszerű helyeken és véletlenszerű időben elhelyezett egy-egy virágcsokrot már jó pár hónapja folyamatosan. Emocionálisan akart hatni rájuk, tehát valamilyen érzést szeretett volna kiváltani belőlük. Járdákat, kukákat, szobrokat szemelt ki. Az ő szavait idézzük:

"Évekig gondolkodtam, hogy mivel dobhatnám fel embertársaim hétköznapjait. Akartam adni valamit a new yorkiaknak. Cserébe pedig csak egy dolgot vártam el: egy mosolyt! :)

Ha a kereskedelmi árakat nézzük, akkor több mint 2 és fél millió forintjába került neki ez az akció eddig ami a "Flower Flashes" nevet kapta. Sok ember mosolygott is tőle, de volt olyan aki ezt garázdaságnak és bűnözésnek nevezte... Erre inkább mi nem mondunk semmit, mert szerintünk a magyarokra is ráférne reggelente egy mosoly, egy hasonló akció láttán! :)

További képek, infók és forrásunk: lewismillerdesign.com | Instagram

trash-cans-flowers-new-york-lewis-miller-8.jpg

trash-cans-flowers-new-york-lewis-miller-14.jpg

 

Ha tetszett ez a kis összeállítás akkor kövess minket Facebookon, vagy ha még több érdekes Dekorésön cikkre vágysz akkor nézz körbe a Blogon!

A bejegyzés trackback címe:

https://dekoreson.blog.hu/api/trackback/id/tr2412495449

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása