Igazi vagy hamis ez a delfin növény?
2017. április 05. írta: Dekorésön Staff

Igazi vagy hamis ez a delfin növény?

Megint a japánok.Egy Twitter felhasználó @kao77neko osztotta meg ezeket a képeket a nagy közönséggel, ami most 10 ezer retweetnél és 11 ezer lájknál jár. Mondhatjuk, hogy elkezdett terjedni. A képeken egy különleges növény látható, amelynek levelei úgy néznek ki, mintha egy-egy delfin épp kiugrana a vízből.

 

A japánok eléggé szeretik használni a génmódosítást. Próbáltunk utána járni a növény eredetének de nincs nyoma. Minden forrás és kép erre a tweetre hivatkozik. Adódik a kérdés. Egy tréfának lettünk sokan áldozatai vagy egy tényleg nagyon különleges növénnyel van dolgunk?

Image credits: kao77neko

Image credits: kao77neko

Image credits: kao77neko

Image credits: itsasucculentworld

Image credits: kao77neko

 

Ha tetszett ez a kis összeállítás akkor kövess minket Facebookon, vagy ha még több érdekes Dekorésön cikkre vágysz akkor nézz körbe a Blogon!



A bejegyzés trackback címe:

https://dekoreson.blog.hu/api/trackback/id/tr3512392265

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása