Szekrénypolc Supermario stílusban
2017. március 30. írta: Dekorésön Staff

Szekrénypolc Supermario stílusban

Az arcade játékokkal kapcsolatban már írtunk egy cikket Nektek korábban, hogy milyen fantasztikus "játékgép-bútort" hozott össze két ember teljesen profi módon. Ebben a cikkben is egy hasonló témájú darab kerül bemutatásra. 

 

A történet pofon egyszerű. Ha SuperMario fan vagy, a nosztalgia és már kismilliószor játszottal vele, akkor most biztosan megkérdezted magadtól: ,,Megtudnám-e csinálni?". Biztosan szívesen néznél rá nap mint nap és az is tény, hogy nem sok ember büszkélkedhet ilyennel, sőt. Szinte már elképzeljük, hogy az ágy felett van és mikor felpattansz bevered a fejed. Vajon mi történne utána? Az érme, a gomba vagy esetleg egy "turtle shell" pattanna ki a szekrényből? Azért a teknőst ne ebbe tartsátok, ennyit nem ér meg a hitelesség! ;) Kellemes nosztalgiázást!

Ha tetszett ez a kis összeállítás akkor kövess minket Facebookon, vagy ha még több érdekes Dekorésön cikkre vágysz akkor nézz körbe a Blogon!

 

Ha más stílusban képzeled el, az milyen lenne?

Adj ötletet, írd meg a cikk alá kommentben! :)

via

A bejegyzés trackback címe:

https://dekoreson.blog.hu/api/trackback/id/tr7312388011

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása