Hogyan lett egy átlagos mellékhelységből varázslatos hely
2017. április 14. írta: Dekorésön Staff

Hogyan lett egy átlagos mellékhelységből varázslatos hely

Abban egyetérthetünk, hogy WC-n ülni csak úgy senki sem szeret. Biztos ami biztos, századgyára is a kezünkbe vesszük az illatosító flakonját, hogy elolvassuk a hátulját vagy éppen még ott is a telefonunkat fogjuk szorongatni. Ez így nincsen rendjén! Kell valami, ami elég érdekes ahhoz, hogy egy kis időre lekösse a figyelmet, szórakoztató legyen és így az ott eltöltött idő nem lesz többé elvesztegetett idő.

Félelmetesen jól rajzol a képen látható hölgy és ehhez hasonló "restroom decoration"-t nem igen látni. Természetesen pár képpel, festménnyel vagy akár egy-két vicces idézet is teljesen megfelelne de azért ezt nem lehet megunni pár nap alatt. Akik nincsenek ilyen rajzok birtokában azoknak sem kell elkeseredni, mert számtalan ehhez hasonló grafikát lehet már megszerezni.

 

Ha tetszett ez a kis összeállítás akkor kövess minket Facebookon, vagy ha még több érdekes Dekorésön cikkre vágysz akkor nézz körbe a Blogon!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dekoreson.blog.hu/api/trackback/id/tr2912416851

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása