Egy hotel amibe a fő dekorésön: Egy saját esőerdő!
2017. március 25. írta: Dekorésön Staff

Egy hotel amibe a fő dekorésön: Egy saját esőerdő!

Jártatok már esőerdőben? Eléggé beszélő a neve, hiszen egyik pillanatról a másikra elered az eső, és te úgy elázol, mintha a zuhany alatt énekeltél volna 1 órát.

 

Dubai mindig elkápráztat minket. Ott van a világ legmagasabb épülete, a sziget amit mesterségesen hoztak létre, az egyik hotelbe pedig egy beépített síparadicsom van. Ezúttal sem okoznak csalódást, mert a most épülő Rosemont Five Star Hotel & Residences-ben, nem más lett a fő dekorésön és attrakció mint, hogy egy saját, emberi kézzel épített esőerdőt hoznak létre. Nem kell elmennünk tehát Dél-Amerikában, elég a Közel-Keletre, ha egy esőerdői élmény szeretnénk átélni.

De a hotel további nem megszokott extrákat nyújt majd. Égi medence, ami a levegőben lesz majd és lenézve pedig egy kisebb szívrohamot kaphatsz a tériszonytól. A legfelső szinten egy luxus mozi lesz, ágyakkal és egy minden igényt kielégítő "büfével". Bowling terem, éttermek, wellnes részleg, trambulin, sky lobby, egészség centrum és még sok más luxus szolgáltatás. A kivitelező a ZAS Architecture nevű cég, a menedzsmentet pedig a Hilton látja majd el. Várhatóan pedig 2018-ban várja vendégeit ezzel a nem mindennapi kínálattal. Azt hiszem kezdhetünk félretenni, nemde? 

Az égi medence. Aki ismeri a ZAS nevű építő cég munkáit az megszokhatta, hogy amit csinálnak az nem megszokott.

Ilyen lesz az esőerdő, ami emberi kézzel készült. Igazi élő fákkal, növényekkel.

De ez még nem minden...

A legnagyobb "épület extra", hogy a hotel fő épületéből 2 torony nő ki. 

Sky lobby. Azt hiszem ez mindent elmond. A háttérbe pedig a világ legmagasabb épülete: a Burj Khalifa 828 méterrel.

A lobby előtt folyamatosan változik a dekorésön.

Ha kocsival érkezel itt kell majd megállnod :)

Kezdhetünk félre tenni, ugye?

Ha tetszett ez a kis összeállítás akkor kövess minket Facebookon, vagy ha még több érdekes Dekorésön cikkre vágysz akkor nézz körbe a Blogon!

via

A bejegyzés trackback címe:

https://dekoreson.blog.hu/api/trackback/id/tr1012369431

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása