Mire jó egy 3D nyomtató? Arra, hogy tiéd legyen a legjobb húsvéti dekorésön!
2017. április 14. írta: Dekorésön Staff

Mire jó egy 3D nyomtató? Arra, hogy tiéd legyen a legjobb húsvéti dekorésön!

Eljött hát a következő nagy ünnep: a Húsvét! Piros tojás, aranyeső, kis kosárka szalmával. Ismerősek ezek a dekorésönök? Persze hisz ez szinte mindenkinél megtalálható, legalább az egyik. Te is unod? Mi is.

 

Egy dizájner, akit Miának hívnak, ő is unta már ezeket. De mivel épp most tesztel egy 3D-s nyomtatót, ezért eszébe jutott a Húsvét megváltó dekorésön ötlet. Azaz, ő maga nyomtatja ki. Ha valaki nem ismerné, ez a nyomtató pár éve látott nap világot. A lényege pedig, hogy 3 dimenzióba nyomtat, műanyagot használ leginkább és bármit ki tudsz nyomtatni a segítségével. Én láttam már ilyen eszközzel kinyomtatott rózsát, és meg kell, hogy mondjam, hogy eszméletlenül jól néz ki. A hölgy is nagyon jó ötletet valósított meg és nagyon mutatós lett. A képek alatt pedig 1 percben megmutatjuk, hogy hogy tervezte meg a díszeket, és láthatjátok a nyomtatót munka közben is! 

Mr. Nyulambulam

Mr. Viking

Miss Csirkeláb

A Húsvét királya

A tervezés és a nyomtatás:

 

Ha tetszett ez a kis összeállítás akkor kövess minket Facebookon, vagy ha még több érdekes Dekorésön cikkre vágysz akkor nézz körbe a Blogon!

via

A bejegyzés trackback címe:

https://dekoreson.blog.hu/api/trackback/id/tr2112426397

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása