A Dolce & Gabbana a ruhásszekrényedből a konyhádba költözik!
2017. április 19. írta: Dekorésön Staff

A Dolce & Gabbana a ruhásszekrényedből a konyhádba költözik!

A mai világnak és a médiának köszönhetően már egyre több márka van amit szinte mindenki ismer. Ilyen a nagy múltú Dolce & Gabbana is. De van, hogy egy nagy cég összeáll egy kissebbel. Ezt történt most is.

 

Az olasz divatház és a Smeg nevű cég azt találták ki, hogy közösen alkotnak egy nagyot. Egy újat. Egy extrémet. Merthogy a kis cég használati eszközöket gyárt. Pirítót, vízmelegítőt, kávéfőzőt, stb. De, hogy jön ehhez egy ekkora cég mint a Dolce & Gabbana? Jó kérdés. Ám a két cég mégis összeállt egy nagyobb jó érdekében és közösen egy új dekorésönt alkottak. A Smeg adja a terméket, a D&G pedig a dizájnos dekorációt. Tradicionálisan szicíliai mintát követnek a vonalak, az alakzatot és színek. A projekt a milánói divathétre készült és a "Szicília a szerelmem" elnevezést kapta. Ez most csak a bemutató, a boltokban majd októbertől lehet kapni. Tehát ha meguntad a régi kotyogóst és szereted az élénk színeket és a divatot, akkor légy résen és szerezz be Te is egyet! :)

 

 

Ha tetszett ez a kis összeállítás akkor kövess minket Facebookon, vagy ha még több érdekes Dekorésön cikkre vágysz akkor nézz körbe a Blogon!

via

A bejegyzés trackback címe:

https://dekoreson.blog.hu/api/trackback/id/tr5612438351

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása