V. rész Karácsonyi Csináld magad DIY: A gyertya visszatér!
2016. december 22. írta: Dekorésön Staff

V. rész Karácsonyi Csináld magad DIY: A gyertya visszatér!

Tényleg nagyon gyorsan telik az idő. Már az V. 5letnél tartunk. Őszinték leszünk, nagyon nehéz minden napra megtalálni a legjobb és legmegfelelőbb DIY-t. Próbálunk egyszerűen elkészíthetőt és változatosat nyújtani nektek minden részben. Reméljük eddig sikerült. :) Jöjjön akkor hát a folytatás:

cinnamon-stick-candles-2.jpg

Igen, jól láttad a címben, hogy a gyertya visszatér. Azért is, mert nehéz volt mára találni valamit, így hát arra gondoltunk, az egyik Facebook posztos cikkről írunk amit sokan láttak és sok volt az aktivitás rajta. Így tér vissza eme gyertya, merthogy ez egy jól sikerült poszt volt. Ráadásul karácsonyi is, úgyhogy duplán jó. De nem feltétlenül Karácsonykor néz ki csak jól, mert egy őszi estén meggyújtva is remek hangulatot áraszt. Kezdjük is el akkor az elején:

cinnamon-stick-candle-supplies.jpg

Mindössze 3 dologra lesz szükséged:

  • Kb. 10 centi magas gyertya bőven elég
  • Fahéj. Itt fontos, hogy kb. ugyanakkora legyen mint a gyertya!!! Üzletekben különböző méretekben van, így mindenképp figyelj rá, hogy jót válassz!
  • Spárga a rögzítéshez és/vagy ha kedved tartja akkor valami díszítő szalag is kerülhet rá.

cinnamon-stick-candle.jpg

Szalaggal vagy spárgával köss egy kis kört, de úgy hogy a fahéjak beférjenek. Majd ha ez megvan, kezd el egyesével körbe rakosgatni őket. Fontos hogy jól zárják egymást, nehogy kifolyjon a viasz. És igazából ennyi. Mondtuk, hogy egyszerű. Ha körberaktad kösd körbe szépen egy cuki masnival spárgával és/vagy dísz szalaggal. Amelyik neked jobban bejön. És az eredmény pedig:

cinnamon-stick-candles-4.jpg

Érdemes rátenni valamilyen szép tálcára vagy tartóra. Inkább olyat javaslunk ami nem baj ha viaszos lesz kicsit. Akár 1-t akár 3-t akár 16-t csinálsz, ezek együtt és egyenként is nagyon szépen mutatnak. Ha tálcára rakod akkor pedig tegyél az aljára pár darab diót, fenyőágat stb. Valamilyen kis díszítést. De ne olyat ami felgyulladhat!

Ha mind meg volt akkor pedig készen vagy. Ez tényleg olyan amit az utolsó pillanatokban is összetudsz dobni. Szent este pedig a vacsoránál a Te kezed által készített gyertya nyújtja majd a fényt és a meghitt hangulatot! :)

Pont így:

cinnamon-stick-candle-table.jpg

Szeretnél te is ilyen szép asztalt, ugye? Mi megadtuk a kezdőlökést hozzá, a gyertyákon és rajtunk már nem múlik egyedül rajtad! :) Ha van egy szabad fél órád és szeretnéd hasznosan eltölteni akkor mindenképp ezt ajánljuk mert, mint látod, az eredmény: CSODÁS!

Reméljük tudtunk ismét segíteni és szebbé tudjuk ezzel varázsolni az ünnepeket számotokra! Még 2 cikkel segítünk. A szombati napra egy 10 perc alatt elkészíthetővel készülünk és annyit elárulunk, hogy a Karácsonyfa is visszatér... ;)

A karácsonyi DIY csináld magad sorozat további részei:

Ha pedig tetszik, amit csinálunk kövess minket a Dekorésön Facebook oldalán vagy nézz körbe a Blogon! :)

 

via homestoriesatoz

A bejegyzés trackback címe:

https://dekoreson.blog.hu/api/trackback/id/tr8812067483

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása