A kockák álma: Super Mario témájú bárt nyitottak!
2017. április 26. írta: Dekorésön Staff

A kockák álma: Super Mario témájú bárt nyitottak!

Super Mario fanok! A márka egyre jobban kezd újraéledni. Jött a Super Mario Run játék mobilra, a Nintendo is leporolta a bajszos úriembert és több játékot terveznek vele, a rajongók nagy örömére. De most az olasz-amerikai vízszerelő felcsapott pincérnek, hogy ő vigye neked a sört. Mit szólsz?

 

Mi személy szerint mindig örülünk az ilyen ötleteknek. Egyrészt azért mert nagyon jó dekorésönbe fogtak bele, másrészt azért mert egyedülálló amit kitaláltak. Nem nyitottak egy sima sablon kocsmát amiből végtelen sok van, hanem megnyitottak egy olyat, amiből csak 1 van. De reméljük hamarosan Budapesten is köszönthetünk hasonló ötletet. A hely a The Cherry Blossom Pub nevet kapta, ami magyarul valami olyasmit jelent, hogy A Virágzó Cseresznye Kocsma. 

Sajnos viszont picit messze van tőlünk, egészen Washingtonig kell mennünk egy Mario koktélért. Igen ilyen is létezik, de még "Press Start" nevű is van. Azoknak akiknek a gyerekkoruk egyik szép emléke a Super Mario, őket belépve egyből nosztalgia fogja el. A sárga kérdőjeles dobozban kérdések vannak, a plafonról a húsevő növény és gombák lógnak le, a pincérek pedig Marionak és Luiginek vannak öltözve. Kell ennél több? Nekünk megvan a nyári utazási célpont! :)

Image credits: Farrah Skeiky

Image credits: golightly

Image credits: robinzomg

Image credits: ssoltani_14

Image credits: Farrah Skeiky

Image credits: Farrah Skeiky

Ha tetszett ez a kis összeállítás akkor kövess minket Facebookon, vagy ha még több érdekes Dekorésön cikkre vágysz akkor nézz körbe a Blogon!

via

A bejegyzés trackback címe:

https://dekoreson.blog.hu/api/trackback/id/tr6612455329

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása