IV. rész: Karácsonyi csináld magad DIY: Nincs fa? Csinálj te!
2016. december 21. írta: Dekorésön Staff

IV. rész: Karácsonyi csináld magad DIY: Nincs fa? Csinálj te!

2016-12-21.png

Így év vége fele és a Karácsony közeledtével nagyon gyorsan telik az idő nem igaz? A Karácsonyi DIY csináld magad sorozatunk is robog tovább és megérkezett a IV. rész!!! Kaptatok tőlünk eddig tippet az ünnepi asztal dekorálására, mécsesbe varázsolt karácsonyra és tegnap pedig egy gyorsan elkészíthető last minute ajándékot. Viszont arról az egy dologról még nem esett szó, ami nélkül nem Karácsony a Karácsony: A KARÁCSONYFA.

Sietsz mindenhova, meg kell venni ezt, meg kell venni azt és az utolsó pillanatba felkiáltasz: Nincs még meg a fa!!! Hűha, pedig ez a legfontosabb. Láttad már, hogy mivel készültünk mára. Mielőtt azt hinnéd ,hogy a karácsonyfát dobtuk, és helyette ez lesz, tisztázzuk, hogy nem erről van szó.

Nézd meg a videót és folytatjuk:

Így kell "karácsonyfát" készíteni szinte ingyen. Tehát mint mondtuk ne karácsonyfa helyett csináld ezt (ha szeretnéd nyugodtan), hanem egy kis dekorálást tudsz vinni valamelyik üres szobába.

Amire szükséged van: 

  • Méret szerint csökkenő hosszú faágak
  • Kötöző zsinór
  • Égő, gömb, angyalka stb. Tehát minden ami nem került fel az igazi karácsonyfára

Látod, nem kell sok minden hozzá és szépen fel tudod dobni vele bármelyik üres falat. A videón csak az alapnak az elkészítését látod, mert csak erre van szükség. A további dekoráció már csak a Te és családod fantáziáján múlik. Akár gyerekeknek is lehet külön egy-egy miniben, amire ők a kedvenc játékaikat rakják. :)

Ne feledd, Rád van bízva minden, az alapot mi megadtuk hozzá! :) Ezekből pedig tudsz ihletet meríteni:

8.jpg

 

Na, hogy tetszik? Reméljük meghoztuk a kedved ahhoz, hogy elkészítsd! :)

Ha pedig nem, akkor szombatig még kaptok 3 ötletet illetve megtudod nézni az előző 3-at!

 

A karácsonyi DIY csináld magad sorozat további részei:

Ha pedig tetszik, amit csinálunk kövess minket a Dekorésön Facebook oldalán

vagy nézz körbe a Blogon! :)

via lynnssweetparadise / designswan

A bejegyzés trackback címe:

https://dekoreson.blog.hu/api/trackback/id/tr4112065669

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása