Hogyan építsünk Hobbit házat?
2017. március 07. írta: Dekorésön Staff

Hogyan építsünk Hobbit házat?

4f5ff8707ccff5cd19751a91e60898bb.jpg

Megszokhattátok már, hogy mindig valami gyöngyszemről írunk, főképp olyanokról, amit eddig még nem láthattál de talán mégcsak nem is gondoltál volna. Ez most is így lesz, hiszen ha valaki felhúz egy házat egyenesen a megyéből, azt azért érdemes megemlíteni. Nem beszélve arról, hogy a ház dekorésönje egy az egybe megegyezik a Hobbitföldén találhatóval.

A fickó egyébként teljesen átlagos méretű és a talpa sem szőrös - állítólag - és mindössze egy kivágott fa hűlt helye bosszantotta amikor jött az ötlet, hogy kellene oda valami. Valami más. Egészen pontosan egy évig tartott a kihívás, ami annak is köszönhető, hogy itt tényleg egy házról van szó. Persze nem víz- és villanyszerelés vette el a sok időt - az is elvehette volna egyébként - hanem például a sok föld kiásása, a szigetelés a vízhatlanság miatt, valamint azok a kis apróságok, amiktől tényleg a megyében érezhetjük magunkat. 

Első lépés: Áss!

Második lépés: A tartószerkezet és a gyeptakaró helye

Harmadik lépés: Szigetelés

Negyedik lépés: Füvezés

Így néz ki a véglegés formájában és tök ugyanolyan mint Bilbo háza! Mondjuk nem hiszem, hogy nagyon kellemes lehet sok időt bent tölteni, de ennél jobb bunkert egy gyerek se kívánhatna. 

 

Ha tetszett ez a kis összeállítás akkor kövess minket Facebookon, vagy ha még több érdekes Dekorésön cikkre vágysz akkor nézz körbe a Blogon!

 

 via 

A bejegyzés trackback címe:

https://dekoreson.blog.hu/api/trackback/id/tr7112319595

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása