Dekorésön 2016-os évértékelő! Ami valójában csak hónapértékelő...
2017. január 02. írta: Dekorésön Staff

Dekorésön 2016-os évértékelő! Ami valójában csak hónapértékelő...

Nos, igen. Nehéz nekünk évet értékelni, mivel December 1-én indult hivatalosan a blogunk. A Facebook oldalt kezdtük el November közepén, hogy a blog indulására már legyen pár lájkolónk. Tényleg párra gondoltunk, 20-30-ra számítottunk, ám November 30-án meglett a 100 lájk. Majd jött a másnap és indulhatott a blog...

15826767_1842041402711074_111157233202138737_n.jpg

Nagyon izgultunk, hogy milyenre sikerül az első cikk. Igyekeztünk bemutatni magunkat és elmondani, hogy mit szeretnénk nektek nyújtani. Tehát akkor mit is adunk nektek?

  • Egy Facebook oldalt, ahol egyrészt a blog friss cikkeit tudjátok követni, másrészt egyszerű posztokat, ami lehet egy könnyű DIY*, ami egy cikkhez kevés lenne, mert tényleg annyira könnyű vagy akár vicces dekorációs posztokat. De mindenképp olyanokat, amiket nem láthattok minden második oldalon.
  • Egy blogot, ahol mindenről írunk ami Dekorésön. Ez már lehet egy bonyolultabb DIY*, lehet akár a nagyvilágból egy érdekes dekoráció vagy az hogy például maga a természet milyen szépen tud dekorálni, valamint, hogy a fővárosunk milyen dekorációban tud pompázni. A blog témái nagyon széleskörűek, de mégis a dekoráció határain belül fogunk maradni!
  • Egy webshopot, ahol olcsón, minőségi dekorációs termékeket tudtok beszerezni. Ámde az, hogy olcsó, az nem jelenti azt, hogy a termékek is "olcsók" minőségét tekintve. Sokféle dolog lesz, néhány a példa kedvéért: Falimatricák, párnahuzatok, asztali dekorációk, falra helyezhető képek. Persze ezzel sokat nem mondtunk, de elképzelésed már lehet ennyiből. Az olcsóság pedig azért lesz, mert elegünk van abból, hogy a legtöbb piacvezető cég elszállt az árakban és irreális összegeket kérnek el. Mi pedig azt szeretnénk, ha MINDENKI hozzá tudna jutni egy kis dekorációhoz, hiszen egy házban, ahol élsz ez a legfontosabb.

A blog fantasztikusan nyitott. Az első cikket egy nap alatt már 100-an olvasták. Húhaaa 100-an?! El se hittük ezt a számot. Majd ahogy telt a December, jöttek a FB oldalra a lájkok, 8-án már 200-an követtétek az oldalt, olvasgattátok is a cikkeket, de a komoly áttörést, vagy inkább "betörést" Dec.17-én értük el: Aznap 9772-en olvastátok a blogot. Ezt annak köszönhettük, hogy az Index megosztotta ezt a cikket. Innen is ÓRIÁSI köszönet az Indexnek, mert nagy segítség volt ez nekünk. Később is osztottak meg cikket, de azoknak nem volt közel se ekkora sikere. Végül, az első megosztott cikket 13.662-en olvasták. Gondolhatjátok, hogyha a 100-at is alig hittük el, akkor erre mit reagáltunk. Eláruljuk. Annyira nem hittük el, hogy írtunk egy e-mailt a blog.hu-nak, hogy elromlott a számláló. Majd kaptuk a választ, hogy minden jól működik és valós szám amit láttunk. Pezsgőt nem bontottunk, de kaptunk egy jó adag motivációt. A hirtelen jött nézettségre tekintettel szerettünk volna aktívabbak lenni, ezért elkezdtünk egy Karácsonyi DIY csináld magad sorozatot, ami 7 cikkből állt de sajnos felemásan sikerült. Az egyik cikk nagy siker lett, a másik közel se tudott akkora eredményt hozni. Az év végét pedig 2 nagyon jól sikerült és érdekes cikkel zártuk. A két cikket összesen 10.000-en olvastátok. Úgyhogy az évet fenomenálisan tudtuk zárni.

14330130_1789889861259562_7483973827049171160_n.jpg

Így összegezve, a 2016-os évet és vele együtt az egyetlen hónapunkat pedig úgy tudtuk zárni, hogy:

31240-en

olvastátok a blogot!

Nem jutunk szóhoz. De tényleg. Őszinték leszünk, közel se számítottunk ekkora olvasottságra egy frissen indult blog első hónapjában. Melyik új blog számolna ezzel? Senki. Így egy szót tudunk mondani erre:

KÖSZÖNJÜK!

 

Mindenkinek köszönjük, aki olvasott, aki lájkolt, és követ minket vagy megosztotta bármelyik posztunkat vagy cikkünket és köszönjük annak a pár közeli ismerősünknek, akiktől segítséget kaptunk az elmúlt évben. :)

Egy ilyen hónap után pedig annyit ígérünk nektek, hogy ugyanilyen minőségi és érdekes cikkeket kaptok az új évben, visszük tovább, amit elkezdtünk!

A webshopról csak annyit tudunk nyilatkozni, hogy egy tavaszi nyitást tartunk reálisnak. Igyekszünk minél hamarabb elérhetővé tenni számotokra! :)

Boldog Új Évet Mindenkinek!

Ha felkészültél mindarra, amit kaptok tőlünk

2017-ben akkor kövess Minket a

Dekorésön Facebook oldalán vagy nézz körbe a

Blogban! :)

*DIY=Do It Yourself=Csináld magad 

A bejegyzés trackback címe:

https://dekoreson.blog.hu/api/trackback/id/tr3812090793

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása