Mi az a Dekorésön?
2016. december 01. írta: Dekorésön Staff

Mi az a Dekorésön?

Wtf is Dekorésön?

 

Egy otthonban mi a legfontosabb? A Dekor És Ön!  Innentől tegezünk ha megengedi minden kedves olvasónk, így egyszerűbb írni. :)

 

Nos, egyetértünk a fent említett állítással? Igen? Nem? Talán? Bármi is a válasz eláruljuk mindenkinek már a Dekorésön legelején, hogy az , hogy kidekoráljuk azt a helyet ahol mindennap élünk egészen régi szokás. Az ősember találta ki a barlangrajzokkal kezdve, folytatva  a kőből pattintott díszekre vagy idővel később a kerámiára gondolva amit a mai napig használunk. Érezted már valaha azt, hogy valami hiányzik a nappaliból vagy esetleg az ágy fölötti üresen tátongó falról? A konyhából, a gyerek szobájából, a kertből, az autóról és így tovább…? Ez természetes érzés hiszen mint említettük, ősi ösztön, hogy dekoráljunk.

60468aa82473fd32700d48478784d483_xl.jpg 

Mi viszont nem az őskorból jöttünk, hanem két, 21. századi 21 éves fiatal srácok vagyunk. Mi a célunk? Az, hogy minden ember ebben az országban egy szép és stílusos lakásba érkezzen haza.Egy otthonban az egyik legfontosabb, hogy jól érezd magad a környezetében. Szeretnénk felkelteni az érdeklődéseteket az otthon/lakberendezés egészen új megközelítésére. Szerintünk igenis kell, hogy minden lakás fel legyen dobva egy kicsit, hiszen ha ledolgoztad a magad 4-6-8-10 vagy akár 12 órádat, egy örömteli lakásba érj amire azt tudod mondani: igen, ez az én lakásom.

14330130_1789889861259562_7483973827049171160_n.jpg 


Jójó persze, sokan eljutottunk idáig és tudjuk miért jó és fontos egy lakás dekorációja. De mit látunk? Szinte minden ugyanolyan, alig térnek el egymástól. Nehéz egyedi dekorációt találni, de nem lehetetlen! Véleményünk szerint az egyediség, a stílus és az önmagunk megmutatása dekorációban hogy milyenek vagyunk, milyen a személyiségünk, elhanyagolhatatlanok.

 

Tetszik amit eddig leírtunk? Ha igen, kövessetek mert nehéz egy cikkben kifejteni mindent főleg az első cikknél. Igyekszünk mindenkinek eltalálni azt ami neki tetszik és megteszünk ennek érdekében mindent a mai napon, 2016.december.1-én induló Dekorésön blogunkban és a nemsokára startoló webshopban!

 

Mi a célunk 2.0? Mindenki számára elérhető, igényes, stílusos, egyedi és nem a fél fizetést elvivő dekorációs termékek nyújtása Nektek! Épp ezért mivel még csak ketten vagyunk szeretnénk ha ebbe ti is beszállnátok.

 

Építsünk együtt egy olyan közösséget akiket igenis érdekel hova mennek haza. Szívesen várjuk tippjeiteket, ötleteiteket vagy ha akartok szívesen várunk vendég írókat a blogban ha van egy jó Dekorésönös cikk a fejetekben de nem tudjátok hol kifejteni. Bármit meghallgatunk írjatok bátran email-t vagy Facebookon is tudtok üzenni! :)

Ha pedig nem szeretnél lemaradni a következő és az azutáni cikkeinkről vagy pár jó DIY* ötlettől akkor LIKE-old be Facebook oldalunkat! :)

Köszönjük a figyelmet!

 Kattints:

Dekorésön Facebook

E-mail: dekoreson@gmail.com

*DIY=Do It Yourself=Csináld magad

 

Mert mi valójában az otthon? A Dekor És Ön!

A bejegyzés trackback címe:

https://dekoreson.blog.hu/api/trackback/id/tr5912014022

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása