Ha van egy pár darab érméd, így használd fel otthon!
2017. március 20. írta: Dekorésön Staff

Ha van egy pár darab érméd, így használd fel otthon!

Miért jó gyüjtögetni?

Aki gyűjtöget különféle dolgokat, az pontosan tudja, hogy a legidőigényesebb befektetés de a végén mindig megtérül. Nem is olyan régen a közeli múltban az MNB bevonta az 1-es és 2 forintosokat, hogy ne az infláció, hanem inkább az otthoni befőttesüvegek tartalma gyarapodjon. Még most is emlékszem arra a napra, amikor kisgyerekként anya kézenfogva elkisért a bankba beváltani az apróforint gyüjteményem és közel hétezer forint ütötte a markomat. Megérte. Vannak nálam azzonban kicsit leleményesebb emberek, akik nem szabadulnak meg ilyen könnyen gyüjteménüktől.

 

A hölgy aki ezt a remek padlót készítette, kb. 13,000 db penny-t használt fel hozzá! Nagyon soknak tűnik ugyan, de amint látszik, még így is csak pár négyzetméteres területet lehetett vele kipofozni. A művelet több hónapokon keresztül tartott és ahogy én gondolom borzasztó sok térdelésbe. 

A szoba közepétől kezdett el haladni gyönyörű mintákat követve. Arra is tekintettel volt, hogy éppen az érme melyik fele fényesebb, koszossabb. Az egyenkénti lerakást a ragasztás követte. A ragasztó mennyiségi használata után egy ún. epoxyval kente le, ami megszáradva járhatóvá tette a padlót. 

 

Ha tetszett ez a kis összeállítás akkor kövess minket Facebookon, vagy ha még több érdekes Dekorésön cikkre vágysz akkor nézz körbe a Blogon!

 

via 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dekoreson.blog.hu/api/trackback/id/tr8712351815

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása