Mutatunk egy mecsetet, amibe a zöld 50 árnyalata van belül!
2017. március 08. írta: Dekorésön Staff

Mutatunk egy mecsetet, amibe a zöld 50 árnyalata van belül!

Az arab világ mindig tud valami újat mutatni nekünk, európaiaknak. Bár a törökök is európainak számítanak, őket valahogy mindig is kakukktojásnak érezzük, és ők is magukat. Gondolom töriből mindenkinek megvan, hogy a törökök mennyire kalandoztak és "fertőztek" meg mindenkit a kultúrájukkal amerre jártak. Ebből mi is látunk eredményt hiszen hazánkba is rengeteg mecset található. 

 

Életem során talán 2-3 mecsetbe fordultam meg eddig, de azt bizton állíthatom, hogy ezzel egyik se fért fel, és talán semelyikkel sem a világon. Sok olyan dekorésönt mutatunk be ami érdekes, ez is olyan. Ilyenkor nehéz mesélni róla, hiszen annyira fantasztikusak, hogy nem kell bemutatni őket, mert ezek a dekorésönök magukért beszélnek. Beszéljen hát akkor ez a mecset:

 

Image credits: MAITE ELORZA

Image credits: fukenoyu

Image credits: IslamSciFi

Image credits: IslamSciFi

Image credits: IslamSciFi

Image credits: soniafilinto

Image credits: Wikipedia

Image credits: David Holt

Image credits: H.L.Tam

Image credits: IslamSciFi

Ha tetszett ez a kis összeállítás akkor kövess minket Facebookon, vagy ha még több érdekes Dekorésön cikkre vágysz akkor nézz körbe a Blogon!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dekoreson.blog.hu/api/trackback/id/tr6012322879

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása