Ezek lesznek 2017 legjobb dekorációs alapanyagai!
2017. január 04. írta: Dekorésön Staff

Ezek lesznek 2017 legjobb dekorációs alapanyagai!

 

Rengeteg olyan "szemetet" dobunk ki nap mint nap, amiről nem is gondolnánk mennyire a hasznunkra válhat, és mennyire egyedien mutatna a lakásunkban. 

Ebben a cikkben elmondjuk nektek, mik azok az apróságok, amik nem feltétlen a kukába valók. Gyűjts, ameddig össze nem jön annyi, hogy egy dekorésönös kis laza ajándékot vagy díszt el tudj készíteni. Az ember nem is gondolná miket lehet alkotni a semmiből: virágtartó, lámpabúra, ékszertartó de még műanyag függöny is, és most csak azokat említettük amik pet palackok felhasználásával készíthetőek el. Lehet úgy gondolod, hogy a gyűjtögetés biztos sokáig el tart, és nem éri meg, de ha a képek láttán megmosolyogva azt gondolod, hogy ez jól mutatna otthon, akkor ideje elkezdeni gyűjteni a darabokat a kollekcióhoz!

 Új év alkalmával fogadd meg, hogy legalább 1-et el kezdesz gyűjteni ezek közül:

  • söröskupak (megvan az alibi a sörözésre)
  • borosdugó
  • wc papírguriga
  • petpalack, műanyag flakon
  • műanyagkupak
  • csomagolópapír
  • színes üvegek
  • tojástartó
  • konzervdoboz vagy italos fémdoboz

gyujtokollazs_1.jpeg

Az alapanyagok adottak, és a belőlük készíthető díszeknek csak a kreativitás szabhat határt. Azokat a dekorációkat, amik bejönnek vagy esetleg már el is készítettétek azt osszátok meg velünk, mert tényleg kíváncsiak vagyunk!

gyujto_kollazs_2.jpeg

Mint látod sok lehetőség van, hogy a szemetedet "továbbfejleszd". Ha megfogadod és elkezded gyűjteni legalább az egyiket, akkor mi is teszünk neked egy ígéretet:

A blogban rengeteg DIY ötletet fogsz kapni, hogy miket gyűjts és hogyan használd fel. Éppen ezért érdemes követned a cikkeinket, hátha meglátsz valamit és kedved támad megcsinálni. Mi már készítettünk ajándéknak bordugókból egy tányéralátétet, valamint söröskupakokból díszeket

Tudjuk, hogy nem irtunk le mindent, úgyhogy arra kérünk Titeket, hogyha nektek van egy jó tippetek mit lehet még gyűjteni, ami minden háztartásban előforduló hulladék és van rá egy jó dekorációs ötleted ,akkor írd meg Facebookon vagy e-mailben! Az ötletedet megírjuk a blogban és ezzel tudsz segíteni a dekoráló társaidnak!

E-mail címünk: dekoreson@gmail.com

Ha felkészültél mindarra, amit kaptok tőlünk

2017-ben akkor kövess Minket a

Dekorésön Facebook oldalán vagy nézz körbe a

Blogban! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://dekoreson.blog.hu/api/trackback/id/tr6412092583

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása