Téli start!
2016. december 01. írta: Dekorésön Staff

Téli start!

DEKOR és ÖN

 

 

A téli start…

 

            Manapság akinek van egy kis szabadideje és kreatív gondolkodásmóddal áldotta meg az ég - amit nem szégyell közzétenni - gyakorta folyamodik blog íráshoz.

 

Mi is így tettünk…

15281089_1342474262453122_1945322182_n.jpg

Így tettünk, mert úgy gondoltuk érdekelne Benneteket egy kis DEKORÁCIÓ.

 

             Ha valakinek szüksége van ötletekre, inspirációra nyugodtan számíthat ránk.Aktuálisak leszünk. Minden hónapban egy témára koncentrálunk a blogban és a készülő webshopban .Legyen az Karácsony, Valentin nap, Húsvét, Nyár, Halloween.A többi legyen meglepetés. ;) Amit mi kínálunk Nektek az a dekoráció legvariánsabb egyvelege: keverjük a modernt az antikkal, a színeset a fekete-fehérrel és az ipari termékeket a DIY* cuccokkal.

            Amikor azon gondolkodtunk, hogy vajon mi lehet az, amitől érdekesnek találnátok minket vagy amitől szívesen követnétek az oldalunkat, rájöttünk mihez fogunk kezdeni. Azon kívül, hogy elhozzuk Nektek a szerintünk legjobb termékeket a piacon, ötleteket és infókat tudhattok meg a dekorációrol, akár nyereményjátékok nyertesei lehettek minden hónapban vagy külön ajándékot kaphattok a rendelésetek mellé. Még sok-sok más, olyan dologgal is szeretnénk ott lenni Nektek, amik tőletek is megkövetelik az aktív részvételt a Dekorésön világában.

 

Tetszik amit eddig leírtunk? Ha igen, kövessetek Facebookon és a blogban, mert nehéz egy cikkben kifejteni mindent, főleg az első cikknél.  Igyekszünk mindenkinek eltalálni azt  ami neki tetszik és megteszünk ennek érdekében mindent a 2016.december.1-én induló Dekorésön blogunkban és a nemsokára startoló webshopban!

 *DIY= Do It Yourself=Csináld magad

Ha már erre jártál dobj egy LIKE-ot a Facebook oldalunkra:

 Dekorésön Facebook

 

A Dekorésön világa a Ti világotok is.

Dekoráljunk együtt!

A bejegyzés trackback címe:

https://dekoreson.blog.hu/api/trackback/id/tr8912015868

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása