Itt a tavasz, így itt a zöldség dekorésön! Csináld magad!
2017. március 22. írta: Dekorésön Staff

Itt a tavasz, így itt a zöldség dekorésön! Csináld magad!

Nem, nem beszélünk zöldségeket, tényleg lehet belőlük szép dekorésönt csinálni. Gondoljunk csak a Halloween-re. Szép kis tököket szoktak faragni.

 

Gondoltál már valaha arra, hogy a tökök egyeduralmát meg kellene törni? Gondoltál már rá, hogy más zöldségből is lehet dekorésönt faragni? Mi se, de Helga Stentzel unta már, hogy csak egyféle dekorésön tűnik fel újra és újra, évről évre. Ezekkel feldobhatod a kerted, a hétvégi házat, a telket. De akár egy lakásban a konyhában is például jól mutathat, ha nincs még ott egy megfelelő dekorésön. Nézzük hát!

Amire szükséged lesz: Sok zöldség és pár hurkapálca

Láttál már cukibb rinocéroszt?

Ő pedig a Tökterrier. Tök terrieres nem?

De uborka zsiráf is lehet belőlük.

Ezt pedig a készítő 5 éves kisfia készítette. A Loch Ness-i szörnyet ilyennek gondolja :)

 

 

Ha tetszett ez a kis összeállítás akkor kövess minket Facebookon, vagy ha még több érdekes Dekorésön cikkre vágysz akkor nézz körbe a Blogon!

via

A bejegyzés trackback címe:

https://dekoreson.blog.hu/api/trackback/id/tr5912361173

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása