Féltékenyek lettünk ezeket a svéd metrómegállókat elnézve!
2017. március 06. írta: Dekorésön Staff

Féltékenyek lettünk ezeket a svéd metrómegállókat elnézve!

Miért lettünk féltékenyek? Elég ha annyit mondunk, hogy 3-as metró? Vagy az, hogy hetente, leáll, kigyullad stb? Áhh ebbe bele se menjünk. A gond az, hogy a svédek megint megcsinálták. Ezek a svédek valamit mindig jól csinálnak. Ott az IKEA, az IKEÁS hot-dog, a Clash Royale, ami az év mobil játéka lett és most jönnek ezek a metrómegállók Stockholmból.

 

Lehet, hogy ez csak nekünk magyaroknak annyira fantasztikus, hiszen ilyen metrókkal és metrómegállókkal vagyunk megáldva. A mi metróink megálltak a 80-as és a 2000-es évek állomásán és azóta sehogy se sikerült elindulni onnan, sajnos. DE! Innen üzenünk a BKK-nak, T. Istvánnak és mindenkinek akinek köze van a metróhoz, hogy ez: EZ A KIINDULÓ PONT! Reméljük látják majd, hogy a svédek megint mit alkottak és picit átgondolják a nagyszüleink idejében még aktuálisnak se mondható metrómegállók dekorésönjét. 

 

“Secret Hell” – Solna Centrum

“Vines” – T-Centralen

“Duvbo” – Duvbo

“Free Bird” – Tekniska Högskolan

“Green With Envy” – Kungsträdgården

“Heaven Beside You” – Solna Strand

“Stockholm Stonehenge” – Skarpnäck

“Under The Rainbow” – Stadion

“Tron” – Huvudsta

“A Cold Day In Hell” – Solna Centrum

“Akalla” – Akalla

“Stripes” – Duvbo

“Pipes” – Universitetet

“Judgement Night” – Rådhuset

“Yellow” – Akalla

“Dodecahedron” – Tekniska Högskolan

“Escape From Hell” – Solna Centrum

Mit szóltok hozzájuk? Ugye, hogy ugye? Jó lenne itthon is ilyen megálló dekorésönt csinálni a metróvonalainkra. De megkérdezünk Téged is, mert kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

 

 

Ha tetszett ez a kis összeállítás akkor kövess minket Facebookon, vagy ha még több érdekes Dekorésön cikkre vágysz akkor nézz körbe a Blogon!

 

via

A bejegyzés trackback címe:

https://dekoreson.blog.hu/api/trackback/id/tr7612316859

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása