Dobd fel a Valentin napi kajálást egy kis kaja Dekorésönnel!
2017. február 13. írta: Dekorésön Staff

Dobd fel a Valentin napi kajálást egy kis kaja Dekorésönnel!

Tegnap bemutattuk talán a világ egyik legnehezebben elkészíthető Valentin napi ajándékát, de most egyszerű ötlettel álltunk elő. Méghozzá olyannal, amit hogyha elrontasz az se baj, mert akkor is megtudod enni legalább! Ha nem étterembe mentek, hanem te főzöl, akár reggelire, akár vacsira ezek az ötletek megállják a helyüket abban, hogy a Valentin napotok több legyen egy kicsit egy átlagos napnál. 

1. Virsli szívecske

 

valentines-day-food-12.jpg

Egyszerű, süsd vagy főzd meg a virslit majd vágd el a közepén hajlítsd be szív formára és máris több mint egy sima reggeli. Pluszba oda cseppenthetsz egy kis ketchup szívet! :)

2. Zöld & Piros Alma

 

valentines-day-food-1.jpg

Szerezz 1-1 zöld és piros almát. Vágj ki körülbelül egyforma szívet mindkettőből, és a piros szívet tedd a zöldbe, a zöldet a pirosba. Így máris több egy átlagos almánál és 2 perc alatt megcsinálod. :)

3. Szív tojás

 

valentines-day-food-10.jpg

Főzz meg egy tojást, szerezz egy hosszú, vékony tárgyat, egy keményebb lapot, és egy gumit. (Hiába Valentin nap, most nem arra a gumira gondolunk ;) ) A kemény lapot hajtsd félbe, tedd bele a tojást, a hosszú vékony tárgyat pedig úgy tedd bele, hogy épphogy benyomja a tojás tetejét. Ezt pedig a gumival tudod rögzíteni. Várj 5 percet körülbelül és így megfogja tartani az alakját. Majd vágd félbe ééés: TÁDÁM!

4. Szív krumpli

 

valentines-day-food-11.jpg

Kell egy krumpli meg egy éles kés. Pucold meg a krumplit, majd vágj ki belőle szívecskéket. Szórd meg valamilyen finom fűszerrel, süsd meg tepsibe vagy serpenyőbe és kész is a Valentin napi köret! :)

5. Epres jégkocka

 

valentines-day-food-13-1.jpg

valentines-day-food-13-2.jpg

Szimpla. Jégkockatartó+eper+víz+mínusz fok = Jégkocka eperrel! :) Dobd bele egy pezsgőbe és élvezzétek. Az eper és a pezsgő az Üvegtigris 3-ból idézve: b*szós kaja. ;)

6. Sushi szívecske

 

valentines-day-food-14.jpg

Ha szeretitek a Távol-Kelet ízeit, köztük a sushit is, és el is tudod készíteni, akkor gyúrd szívecske alakúra a falatokat, a párod biztosan értékelni fogja! :)

7. Süti amibe belerakhatod a szíved

 

valentines-day-food-16.jpg

Ha arra készülsz, hogy a szerelmednek sütsz valami finomságot, akkor a közepébe rejts el kis szívet a töltelékkel, lekvárral, vagy amivel szeretnéd. Így amikor bele harap, tudja majd, hogy jó szívvel készítetted neki.

8. Amerikai szív palacsinta

 

valentines-day-food-18.jpg

Ha eltudod készíteni a híres amerikai palacsintát, akkor dobd fel ezt is azzal, hogy szív formában tálalod. Ez egy ilyen nap, minden a szívekről és a szerelemről szól. :)

9. Tojásos szíves kenyér

 

valentines-day-food-2.jpg

Ne külön szolgáld fel a pirítóst és a tükörtojást! Vágj ki a kenyérből egy szív formát, dobd bele a serpenyőbe, tedd a kenyér közepébe a tojást és együtt nagyon finomra és szívesre sülnek.

10. SzívSzalámiPizza

 

valentines-day-food-5.jpg

Ha otthon vagy a pizzasütésben és vacsira ezt tervezed, akkor dobd fel azzal, hogy a szalámikat apró szívekre vágod fel. Plusz akár a pizzatészta is lehet szív alakú. :)

11. Szív Dinnye

 

valentines-day-food-6-2.jpg

valentines-day-food-6-1.jpg

Ha van otthon mézeskalács szaggatóból szív formájú és egy görögdinnyét is tudsz szerezni ilyenkor, akkor a SzívSzalámiPizza után deszertnek tökéletes lesz, egy kis epres jégkockás pezsgővel! :)

Boldog Valentin napot kívánunk minden Dekorésön olvasónak. Reméljük sikerült feldobni kicsit a készülődést! :)

 

Ha tetszett ez a kis összeállítás akkor kövess Minket a

Dekorésön Facebook oldalán vagy nézz körbe a

Blogban! :)

 

(via)

A bejegyzés trackback címe:

https://dekoreson.blog.hu/api/trackback/id/tr1612254144

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása