Az élethű test-dekorésön, ami megmutatja mi is van a bődör alatt
2017. március 11. írta: Dekorésön Staff

Az élethű test-dekorésön, ami megmutatja mi is van a bődör alatt

Láttatok már a blogunkban hasonló test-dekorésönt, hiszen joggal mondhatjuk, hogy ez is egyfajta művészet - gondoljunk csak vissza az eddig látott lenyűgöző munkákra. A mostani viszont egy kicsit más; készen állsz a bőröd alá nézni?

 

Az alkotásokért egy fiatal amerikai felelős, aki beleviszi a tudományos biológiát a művészetébe. A látvány többet ad annál amennyit látsz, pontosabban túlmutat azon. Olyan realisztikusan ábrázolja az anatómiát, hogy már-már azt hiszed a Bodies kiállításon vagy. Ezeket folyékony latex, acryl festék és jelölőfilcek használatával készíti el. A "vászon" alanyai nem kis dolognak adták magukat. Nem hinném, hogy 3-4-5 órániy munka után egyből megszabadultak volna saját magukra festett röntgenképüktől.

 

Tökéletesen látni lehet a munkafázisokat és azt is, hogy mennyire aprólékos és kidolgozott.

 

 

 

Ha tetszett ez a kis összeállítás akkor kövess minket Facebookon, vagy ha még több érdekes Dekorésön cikkre vágysz akkor nézz körbe a Blogon!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dekoreson.blog.hu/api/trackback/id/tr512327431

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása