Ilyen lett volna, ha 2016-ban születik meg a kis Jézus! Vigyázz, nagy társadalomkritika!
2017. február 22. írta: Dekorésön Staff

Ilyen lett volna, ha 2016-ban születik meg a kis Jézus! Vigyázz, nagy társadalomkritika!

A történelemtanárom többször lőtte el órán azt a poént, hogy megkérdezte, mikor született a kis Jézus. Krisztus előtt? Krisztus után? Hát nyilván egyik se jó. Akkor nullában? Pontos választ ő se adott csak nevetett, mi meg kiabáltunk be mindent amit lehet, hátha kapunk érte egy ötöst. Én egyszer egy hasonló kérdésére kaptam egy 5öst. De nem mint jegyet, hanem egy pacsit...

 

De milyen lett volna ha a Megváltó 2 hónapja, azaz 2016-ban születik meg? A Modern Navity kis műanyag bábukkal illusztrálta, hogy hogyan is lett volna. De ez bizony egy olyan dekorésön ami nagy betűs TÁRS-A-DAL-OMKRITIKA. A "feltaláló", Casey Wright azt mondta tudta előre, hogy a termékről két visszajelzés lesz. Az egyik az, hogy: hűhaaa ez fantasztikus, itt az összes pénzem, nekem kell 1! A másik pedig: Menj a pokolba! Bár mi egyik mondatot se mondtuk amikor megláttuk, csak nevettük egy jót. Azt pedig, hogy látogasson el a készítő a túlvilág rosszabbik felére szerintünk vagy a vallásosok mondják, vagy azok akik magukra ismernek.

Elemezzük ki együtt mit látunk a képen! Először nézd meg és keresd meg hogy milyen kritikát találsz ami a mai modern világra utal, aztán olvasd el amit mi találtunk! Ha találtál olyat amit mi nem vettünk észre, akkor kommentbe lent írd meg!

hipster-jesus-nativity-scene-8_1.jpg

Megvan minden amit a modern világ kritikájaként jelenik meg? Igen? Akkor görgess tovább, mutatjuk mi mit találtunk!

Ám egyet most elárulunk mert csak a fönti képen látszik. Az istállón természetesen napelemek vannak, hogy segítsék a globális felmelegedés elleni küzdelmet.

hipster-jesus-nativity-scene-10.jpg

Kezdjük is a újdonsült szülőkkel. Máriának természetesen ki van festve a körme és egy kis melltartó villantás is játszik nála. Épp egy Starbucks-os csokis, mentás, kókuszos, vaníliás lattét iszik, hiszen szülés után muszáj egy kis koffein. József pedig tolja is a szelfit a családról, ehhez pedig az anyuka egy duckface-el és egy peace jellel asszisztál. Így legalább mehet Instára a #duckface és a #peace hashtag! József pedig rendkívül stílusos, karkötő, farmer ing, egy jó kis bokavillantós nadrág, és a ma már elmaradhatatlan szakáll. 

 hipster-jesus-nativity-scene-1.jpg

Itt van a 3 király. Teve nem volt kéznél, viszont három segway-t tudtak szerezni. Bár anno a csillagokat követték, hogy eltaláljanak az új szülötthöz, most a Google Maps segített nekik. Mind3an nagyon stílusosak, hipster ruhában érkeztek. A két szélső úriember is természetesen bokavillantással hódít. Az ajándékot pedig honnan máshonnan is szerezték volna mint az Amazonról. 

hipster-jesus-nativity-scene-5.jpg

Szegény tehenet is elkapták az alkotók. Természetesen ő 100%-ig organikus, bio stb. Amit eszik az pedig gluténmentes, hiszen köztudott, hogy a teheneknek kifejezetten finomabb a teje így. Reméljük átjön az irónia. 

hipster-jesus-nativity-scene-7.jpg

Te is nézted, hogy ki lehet ez a fickó? Először mi se tudtuk. De aztán rájöttünk, hogy ő az az idegen, aki velünk örül. Ő csak mellékesen áll a ház mellett a háziállatával. Ma már természetes ha nem kutyád vagy macskád van, hanem egy birkád. Fontos, hogy ő is stílusos legyen így kapott egy szép karácsonyi 100% pamut pulcsit. A srác pedig már fel is töltötte Instára, hogy a kis Jézus megszületett, #babyjesus #nofilter. Facebookon pedig élőben bejelentkezett, hogy követői is ott lehessenek eme dícső pillanatban. De fontos programja van, így lassan indul. Fülhallgatót már beszerelte, Katy Perryt pedig már is be is izzította, már csak egy gyors indulás előtti szelfi kell.

Ha szeretnél egy ilyet akkor ITT tudod megrendelni, kereken 100 dolcsiért.

Reméljük sikerült mindent kiemelnünk, de ha te látsz olyat amit mi nem vettünk észre, akkor jöhet kommentbe!

Ha tetszett ez a kis összeállítás akkor kövess Minket a

Dekorésön Facebook oldalán vagy nézz körbe a 

Blogban! :)

 Egy kis videós cikk válogatás, biztos találsz kedvedre való cikked a videóban!

via

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dekoreson.blog.hu/api/trackback/id/tr9712281357

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása