Az év dekorációja! Muszáj volt most oda adni a díjat, olyan frappánsat csinált ez az amerikai férfi!
2016. december 23. írta: Dekorésön Staff

Az év dekorációja! Muszáj volt most oda adni a díjat, olyan frappánsat csinált ez az amerikai férfi!

Holnap Szent este. Ami annyit jelent, hogy ma van az a nap, amikor a legtöbb ember száját elhagyja ez a mondat: "Elfelejtettem ezt, elfelejtettem azt, gyorsan szerezzük be." Ajándékok megvannak? Dekorációt megcsináltad a DIY csináld magad sorozatunk alapján? :) Na és, a Karácsony fa meg van? Reméljük igen, mert mára elvitték már a szép fákat. Ez az amerikai férfi is megtalálta élete fáját, amibe egyből beleszeretett. Csakhogy, volt egy kis gond vele.

20ft-christmas-tree-cut-in-half-roof-1.jpg

Igen mint látod nem is kis probléma, hanem inkább egy 6 méteres gond volt. De mint mondtuk, ez volt élete fája és muszáj volt megoldania, hogy beférjen a házban. Nos, a képen úgy látszik mintha egy lyuk lenne a tetőn és ez lenne a megoldás.Csak így picit drága lesz a fűtés, főleg hogy az utcát melegíti és szerintünk a nappaliba is kicsit hűvösebb lenne a megszokottnál. Ám ezt a férfit kemény fából faragták és ne aggódjatok, nem vágta ki a tetőt. Sokkal jobbat csinált! Elvágta kb. 4 méternél és a maradék 2 métert pedig a tetőhöz rögzítette. Óriási! Tényleg nem találunk szavakat erre a megoldásra és csak ámulunk, hogy nem mondott le arról amit szeretett volna és megvalósította. A környék most irigyli, hogy milyen szép nagy fája van és mi is kicsit, hogy ilyen ötlet nem nekünk jutott eszünkbe!

Épp ezért Mi, Aidannek, ennek az amerikai férfinak odaítéljük az: ÉV DEKORÁCIÓJA DÍJAT!

Abszolút megérdemli. Szerintetek? Nektek is ennyire bejön ez a megoldás mint nekünk?

A két szerelmes első találkozása:

20ft-christmas-tree-cut-in-half-roof-2.jpg

Ha kedvet kaptál ahhoz, hogy te is ügyeskedj, készíts valamit Karácsonyra, akkor itt van tőlünk néhány tipp:

Ha pedig tetszik, amit csinálunk kövess minket a Dekorésön Facebook oldalán vagy nézz körbe a Blogon! :)

 

via offline

A bejegyzés trackback címe:

https://dekoreson.blog.hu/api/trackback/id/tr5912069247

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása