A világ legdurvább dekorációja! A félresikerült horror dekorációba 5000 halat fagyasztottak be a Japánok!
2016. december 10. írta: Dekorésön Staff

A világ legdurvább dekorációja! A félresikerült horror dekorációba 5000 halat fagyasztottak be a Japánok!

A novemberben nyitott jégpálya tulajdonosai valami emlékezetes dekorációval akartak mély nyomot hagyni a vendégekben. A képeket elnézve biztos sikerült.Csak épp ellenkezőleg, hatalmas felháborodást keltett.

A hely neve ahol ezt összehozták, Japán délnyugati felén lévő Kitakyushu nevű város vidámparkja, az óriási Space World. Nem rég nyitották meg itt azt a részt, ahol mostantól a vendégek már korcsolyázni is tudnak. Ebbe a jégpályába 5000 halat fagyasztottak be, akik az ünnepi megnyitóból elég fagyos hangulatot varázsoltak a vendégek arcára amikor meglátták. Az előzetes reklámok szerint egyedülálló ebben a kategóriában. Nagyon igazuk van, tényleg páratlanra sikerült, ez a képekből hamar kiderül:

4-37.jpg

bejarat-sw.jpg

palya-yt.jpg

A lefagyasztott halakból volt pár dekorációs ötletük. Különböző ábrákat, például irány mutató nyilat, és feliratokat is kirakat szegényekből("HELLO"). Mint látjuk azért volt pár ember, akit ez egyáltalán nem zavart és nyugodtan korcsolyázott, de persze nem mindenkinek tetszett ez, így hamar záporoztak a felháborodott posztok, üzenetek és kommentek a közösségi hálón.

Állatkínzással, kegyetlenséggel és az élet iránti tiszteletlenséggel vádolják a vidámpark üzemeltetőit és a dekoráció kiötlőjét. Ám ők védekezésként azt mondták, hogy a halak már nem éltek, amikor a koreográfiát csinálták, de kiderült, hogy ez mégsem annyira biztos.

hal3.jpg

halfo.jpg

2361.jpg

Volt annyi emberség az igazgatókban, hogy elnézést kértek azoktól, akiket megbántottak a jégbe fagyott halakkal, ők csak jót akartak... Megígérték, hogy jövőre valamiféle gyászszertartást tartanak a jégbe nyugvó halak emlékére. Durva.

Annyival tudunk megnyugtatni titeket, már ha lehet, hogy a nagyobb testű halak, például a ráják vagy a cápák csak kinyomtatott fotók, mégis azért 25 különféle fajtájú halat használtak fel és fagyasztottak bele a "dekorációba". Csak azt nem értjük, hogy ha tudtak ilyen jó minőségbe és élethűen nyomtatni akkor a többi halat miért nem nyomtatták ki?

 

Tudjuk, mi a Dekorésön vagyunk és ötleteket kéne adnunk a dekorációkra, viszont most inkább egy olyan ötletet adunk, hogy mit ne csináljatok meg. Ezt biztos ne!

Dekorációs ötletekért nézzetek be a

Dekorésön Facebook

oldalára vagy nézzetek körbe a blogban! :)

via Guardian

A bejegyzés trackback címe:

https://dekoreson.blog.hu/api/trackback/id/tr412038611

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása