Itt a Mikulás! Mi pedig elhoztuk a TOP 5 legjobb és legegyszerűbb Télapós DIY-t!
2016. december 06. írta: Dekorésön Staff

Itt a Mikulás! Mi pedig elhoztuk a TOP 5 legjobb és legegyszerűbb Télapós DIY-t!

Ho-Ho-Ho

 

Eljött December 6-a és vele együtt a nagy szakállú télapó. A Dekorésönhöz is eljött természetesen, mert egész évben jók voltunk. :) Kaptunk tőle sok csokit, de annyit kért cserébe, hogy írjunk egy cikket az 5 legjobb Mikulásos DIY*-ről. Mi pedig nem merünk a Télapó kérése ellen szegülni és jövőre se szeretnénk virgácsot kapni, így hát íme:

 

diy-easy-toilet-paper-roll-santa-claus.jpg

(via usefuldiy)

 

WC papír guriga, olló,ragasztó ami mindenképp kell. A külsejét pedig papírból, kartonból, ruhából, vászonból is eltudod készíteni. A szem hirtelen nem beszerezhető az első boltban és nincs is minden háztartásba úgyhogy azt nyugodtan rajzold le. Így is jól fog kinézni.

cute-origami-santa-wonderful-diy2.jpg

cute-origami-santa-wonderful-diy3.jpg

(via wonderfuldiy)

Itt pedig csak fehér és piros lapra van szükség és csak a pontos hajtogatásra kell figyelned. Ha sikerül elkészíteni sokféleképpen fel tudod használni. Ablakba, polcra, asztalra remek dekoráció. Vagy akár a mikulás csomagra is rárakhatod mintha ő hozná a csomagot. :)

img_0479.jpg

(via sunshineshoppeblog)

Van otthon egy fölösleges piros dísz gömböd amit évek óta nem vettél elő? Ragassz köré vagy papírt vagy valami ruhaanyagot például cipőfűzőt, ez lesz a szíja. Az övcsat pedig, mint látod, lehet valami ilyesmi kis fénylő bizsu vagy szintén papírból megtudod csinálni. :)

diy-paper-plate-christmas-characters.jpg

(via homedesigns99)

Ezekhez a jópofa jó pofákhoz szükséged lesz egy papír tányérra(fej), papírra és színes ceruzára(arc, sapka), vattára(szakáll) és végül valamilyen kis pamacsra(orr), de az orra is lehet akár vattából. :) Ami pedig mindezt egyben tartja: A ragasztó! :D

diy-christmas-hand-print-and-foot-print-art.jpg

(via theperfectdiy)

Ehhez pedig nem is fűzünk kommentárt hiszen önmagáért beszél! ;) Nagyon jó öltet, kisgyerekektől ez egy örök emlék lehet! :)

Reméljük tetszett a kis összeállítás és tudtunk adni ötletet, hogy mi legyen a mai Mikulás Dekorésön! :)

Ha pedig megcsinálod valamelyiket akkor szívesen várunk fotókat! :)

*DIY=Do It Yourself=Csináld magad

Ne maradj le egy cikkről se!

Kövess minket Facebookon!

Dekorésön Facebook

A bejegyzés trackback címe:

https://dekoreson.blog.hu/api/trackback/id/tr6712028171

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása